::: ВЪЗМОЖНОСТИ - ДОСТАВЧИЦИ :::

АКСИОР
www.acsior.com
Аксиор е основана през 1991 г.Основното направление на фирмата е изграждането на комплексни информационни системи. Аксиор е Advanced Business Partner и Premium Business Partner на IBM за доставка и изграждане на компютърни системи чрез IBM хардуер.
Аксиор извършва консултации, проектиране и инсталация на структурни кабелни системи, LAN, WAN и цялостни комуникационни решения. Фирмата разработва и внедрява технологии и приложения на базата на Internet/Intranet.
Специализирала се в анализа, проектирането и създаването на клиентски ориентирани софтуерни приложения, фирмата разработва, внедрява и поддържа приложен софтуер в различни сектори като държавна администрация, индустрията, банковото дело, търговия, дистрибутиране на стоки и др.
Аксиор предлага богата гама системни софтуерни продукти на IBM, Microsoft, Novell, Borland и др. Фирмата е сертифициран дилър на INFORMIX.
Аксиор осигурява обучение, поддръжка и квалифициран сервиз.
ВИДЕОМАКС
www.videomaxavs.com
Видеомакс съществува от 1991г. Фирмата е насочила дейността си към доставка, производство и инсталация на системи и компоненти за изграждане на радиомрежи WLAN и WILL в обхват 2.4GHz, 3.8GHz и 5.2-5.8GHz; системи и компоненти за предаване на данни чрез спътник; различни сателитни Интернет услуги; LAN/WAN - оборудване.
Всички продукти се предлагат от склад и могат да бъдат поръчвани през уеб - сайта на фирмата, като се доставят с експресни куриери в цялата страна до два работни дни след поръчката. Клиентът може да закупи всичко необходимо за изграждане на желаната от него система, както и да получи предварителна консултация и монтаж на оборудването.
ДАНУБИЯ 97
www.danubiabg.com
Данубия 97 е упълномощен представител и оторизиран сервиз на Керхер - Германия от 1993г.
Фирмата е специализирана във внос, дистрибуция и гаранционен и следгаранционен сервиз на професионална техника на Керхер.
Разполага с добра сервизна база в София и с квалифицирани сервизни специалисти. Поддържа сътрудничество и с търговски и сервизни партньори в Пловдив, Кърджали, Бургас, Варна, Шумен, Русе и Плевен. Разполага с все по-голям набор от резервни части на склад.
Към настоящия момент фирмата разполага с напълно оборудван сервиз, специализиран единствено за поддръжка на професионални машини Керхер. Сервизните й специалисти ежегодно се обучават в центъра за Източна Европа на Керхер (Виена, Австрия).
ДИ ПИ ЕС БЪЛГАРИЯ
www.dps-bg.com
Ди Пи Ес - България е създадена през 2001г., с основна дейност ориентирана в областа на професионалните решения за цифров печат.
Фирмата е специализиран партньор за България на Hewlett Packard в сегмента "Широкоформатен Дигитален Печат".
Ди Пи Ес - България предлага пълната гама от професионални принтери на HP и богато разнообразие от консумативи за тях на склад. За удобство на своите клиенти предлагаме продажби на лизинг, доставка на място, техническа поддръжка и обучение на персонала.
Във фирмата работят висококвалифицирани и опитни професионалисти, в течение на последните тенденции и технологии в областта на дигиталния печат.
Ди Пи Ес - България е завоювала достойно своето име на коректен бизнес партньор, работейки с повече от 100 фирми, ползващи дигитални и широкоформатни печатни технологии, сред които са и най-големите в България.
ЕКСПРЕС КОНСУЛТ
www.exco.com
Експрес Консулт е компания със стабилни позиции и доказано име на пазара на информационни технологии в България. Компанията има богат опит като доставчик на комплексни решения: проектиране, доставка и изграждане на цялостни хардуерни решения, разработка на софтуер, вкл. ERP, MIS и CAM системи; ефективни решения в областта на комуникациите и системната интеграция; сервиз и поддръжка; обучение.
Експрес Консулт е с 12-годишна история и натрупан опит в разработването и внедряването на висококачествени надеждни информационни решения. За 2001 г. нашият партньор е с най-високи приходи от дейността в бранша според представителното проучване на IDC за България TOP 100' 2001.
Ай Би Ти Лизинг обслужва клиенти на територията на цялата страна чрез развитата мрежа от регионални офиси на своя партньор Експрес Консулт.
ИМПЕКС БЪЛГАРИЯ
www.toshiba.dir.bg
Фирма Импекс е основана през 1996 г. с основен предмет на дейност - дистрибуция и сервиз.
Чрез широката си дилърска мрежа Импекс България се стреми да осигури на българския потребител висококачествени продукти и отлично сервизно обслужване.
Фирмените продукти, които Импекс България представя са гаранция за качество по световни стандарти.
Импекс България работи директно и има сключени договори за продажба и сервиз на територията на България с TOSHIBA Europe GmbH. - Оторизиран дистрибутор и сервиз за България на преносими и настолни компютри, монитори, аксесоари.
ЛИДЕР-ТК
www.leadert.com
Фирмата съществува от 1996г. и е специализирана в продажбата и поддръжката на компютърна техника. С оглед по - пълно задоволяване потребностите на клиентите е създаден и софтуерен отдел, чиято цел е предлагането на цялостни, завършени решения в областта на информационните технологии.
Понастоящем фирмата разполага с офиси и сервизни центрове в Бургас, Стара Загора и София, и с магазин в Бургас. Разполага с екип от висококвалифицирани специалисти.


МУЛТИЛИНК
www.mlink.net
Oсновната цел на фирмата е предоставяне на високоскоростен и качествен достъп до Интернет на фирми, предприятия и крайни клиенти.
Основна стратегия на фирмата е индивидуалният подход към клиентите, професионално отношение към работата и коректно сътрудничество.
Фирмата е ориентирана основно към предоставяне на специфични решения в изграждането на локални или корпоративни мрежи чрез Internet/Intranet информационна среда.
Комплексно разработва и поддържа Интернет магазини. В многостранната й дейност е застъпено и проектиране, дизайн, разработване и публикуване на фирмени и лични WEB страници.
Мултилинк разполага със съответните специалисти в областта на компютърните системи, системната поддръжка, комуникациите и информационните системи и се стреми да предлага решения, базирани на най-новите технологии.
ПЕРСИ
www.persy.com
В близо десетгодишната си история Перси се е утвърдила като фирма, удовлетворяваща изискванията на потребителите на компютърни системи от висок клас. Екипът й е изграден от високо квалифицирани млади специалисти. Компютърните системи, произвеждани от Перси са със запазена марка STINGER и са известни с добро съотношение между цена и производителност.
Перси разполага с модерна и надеждна техника за отстраняване на технически проблеми. Сервизната й мрежа е представена от високо квалифицирани специалисти и е разработена в София и големите областни центрове на територията на страната.

ПИ ЕС ПИ
www.psp-bg.com
ПИ ЕС ПИ Компютърс започва своята дейност през 1994г. Стартирала със създаването на програма за следене на разпределението на гаранционните карти и програма за база от данни с магазинните продажби, позволяваща въвеждането на бонусна схема за насърчаване, компанията успява бързо да навлезе на пазара на информационните технологии и да се утвърди като стабилен дилър на производители и дистрибутори на компютърна техника у нас. Компанията разполага с богата продуктова база: Compaq, Hewlett - Packard, Toshiba, 3Com, IBM, Microsoft и други.
Поради нарастналото доверие и съответно увеличения брой клиенти, фирмата се специализира и с доставка на консумативи, продажба и ъпгрейд на компютри, което впоследствие става и основна дейност на ПИ ЕС ПИ Компютърс. Привличането на по - разностранни специалисти гарантира и по - широкия спектър на предлаганите услуги: "web" - дизайн, администрация на LINUX сървъри, мрежова администрация, консултация и други.
ПИ ЕС ПИ Компютърс разполага с широк кръг от специалисти, чиито познания, опит, добросъвестност и находчивост осигуряват кратък срок на реакция, гъвкавост и гарантирано решение на проблемите. Богатият автомобилен парк на фирмата позволява на специалистите бързо да стигнат до клиентите, независимо от тяхното местоположение. А дежурните й сервизни техници са на разположение 24 часа, включително събота и неделя.
СЕИНТ СОЛЮШЪНС
www.saintsolutions.com
Фирмата е създадена през 2003г. Коректното отношение, качественото обслужване и ефективната реакция на нейния екип бързо й осигурява конкуретноутвърждаваща позиция на българския пазар за информационни технологии.
Към момента Сеинт Солюшънс се е специализирала в Продажба на компютърни системи, графични работни станции, сървъри, ПОС терминали и компоненти, изграждане на локални мрежи; сервиз и абонаментна поддръжка на компютърна техника.
СТЕНС
www.stens-bg.com
Стенс е динамично развиваща се компания - надежден и коректен бизнес партньор за интегрирани цялостни решения в областта на информационните технологии. Променящите се потребителски нужди се удовлетворяват чрез професионална гъвкавост. Техническо - мениджърският опит на фирмата е насочен за поддържане на непрекъснат диалог клиент - доставчик.
СТОРМ КОМПЮТЪРС
www.storm-computers.com
Млада компания, но със сериозни заявки на българския пазар за информационни технологии. Фирмата е тясно специализирана в областта на търговията на едро и дребно с компютри, периферни устройства, компоненти и консумативи за тях,както и гаранционен и извънгаранционен сервиз; и доставка на интернет по кабел.
Още от създаването си Сторм Компютърс се ангажира с представянето на българския пазар на известни световни марки. Продуктовата гама на компанията е разнообразна, като включва артикули от всички по - големи производители.
В допълнение на своята специализация и с цел цялостно задоволяване потребностите на своите клиенти, Сторм Компютърс изгражда екип от млади, амбициозни и не на последно място, висококвалифицирани специалисти.
 
начало на страница
  
  Начало
  
  За нас
  
  Какво е лизинг
    - Предимства
    - История
    - Речник
 
  На лизинг от нас
    - Условия
    - Документи
    - Процедура
    - Схема
    - Запитване
  
  Възможности
    - Доставчици
    - Продукти
  
  Лизингов калкулатор
   
  Въпроси
 
  Контакти
карта на сайта

   

 
Copyright (c) 2002-2005 IBT Leasing. All rights reserved.